Вести

,

ХР СИМУЛАЦИЈА “ОРИГИНАЛНИ РАЗГОВОРИ” – ПОЗИВ ЗА УЧЕСНИКЕ

Преносимо Вам позив Магазина “Оригинал” који по први пут организује догађај – ХР симулацију под називом „Оригинални разговори”, 18. новембра 2017. године од 10 до 18 часова, у хотелу “Краун Плаза” у Београду.

Симулације интервјуа за посао, као и панел на којем ће учестовати реномирана имена из света бизниса намењен је младим људима, студентима и онима који праве прве кораке у професионалној каријери да ојачају своје вештине разговора за посао, као и аплицирања за њега.

Идеја је да се учесницима представе сви кораци који су неопходни у процесу запошљавања – укључујући начине писања ЦВ, мотивационог писма, препорука, савете за припрему за интервју за посао и презентовање себе на прави начин.

Сваки пријављени учесник добиће прилику да разговора са ХР менаџером велике компаније за чије делатности је заинтересован.

На сајту www.originalnirazgovori.org се налазе детаљне информације о агенди, програму, учесницима са описима радних места за које студенти могу да се пријаве путем онлајн апликационе форме.

Осим квалитетних савета, анализе обављеног разговора и препорука за унапређење комуникационих и презентационих вештина на интервјуима за посао, сви посетиоци ће ући у базу кандидата за запослење код 19 компанија које учествују.

Kомпаније чији ХР менаџери ће интервјуисати пријављене су: KPMG, Direct Media, Nordeus, Unicef, Societe Generale Banka, Adecco Srbija, Delta Holding, Nelt, Hemofarm AD, Ernst&Young, NCR, Victoria Group, Sitel, Crowne Plaza Beograd, GI Group, Atria Group SEE, IBW i Manpower Group.

Related Posts