Вести

,

Свечана додела диплома студентима генерације 2012/2013.

Свечана церемонија доделе диплома свршеним студентима основних студија генерације 2012/2013. одржана је на Факултету  политичких наука у Београду,  у организацији Управе факултета и Центра за каријерни развој студенaтa ФПН.

Дипломце је поздравио декан Факултета проф. др Драган Р. Симић, истакавши да је ово битан дан за установу, који већ прераста у традицију. ,,Делим са вама срећу овог тренутка јер је подједнако битан дан како за све вас, тако и за Факултет који на овај начин оправдава своју делатност“, рекао је проф. др Симић. Декан је на крају нагласио да се управа Факултета труди да свим свршеним студентима обезбеди праксу која ће допринети њиховом усавршавању и лакшем запослењу.

„Овај Факултет ћемо сви увек гледати као нашу другу кућу. Године проведене овде помогле су нам да одрастемо и постанемо бољи људи“, изјавила је Маргарета Смиљанић, студент продекан Факултета политичких наука.

Дипломе је добило 160 студената. Свечаност је употпунио и наступ хора Еквилибријум, након чега је био приређен свечани коктел у холу Факултета.


Related Posts