Вести

,

УРУЧЕНЕ ПОТВРДЕ О ПРАКСИ ПРВОЈ ГЕНЕРАЦИЈИ ПРАКТИКАНАТА У КАНЦЕЛАРИЈИ ЗА КиМ

У  среду 29.новембра у просторијама Канцеларије за КиМ у Палати Србија, првој групи наших студената који су у току ове године обављали праксу у Канцеларији за КиМ, заменик директора др Жељко Јовић, уручио је потврде о обављеној стручној пракси.

Господин Јовић истакао је задовољство што је успешно реализован програм студентске праксе за 11 студената Факултета политичких наука, истакавши да се нада да ће се и у наредном периоду ова сарадња две институције наставити на обострано задовољство.

У име Факултета политичких наука обратио се продекан Факултета проф. др Дарко Надић који се захвалио Канцеларији за КиМ на овој сарадњи, истакавши да се да нада да ће ова сарадња бити ојачана и у току 2018.године као и да се нада да ће и остале институцију по угледу на Канцеларију за КиМ давати шансу и могућност нашим студентима да у њима обављају стручну праксу.

Координатор Центра за каријерни развој Факултета политичких наука Пајазит Помак уручио је гсоподину Жељку Јовићу захвалницу Факултета за досадашњу остварену сарадњу на пољу реализације програма студентске праксе и за партнерство са факултетским Центром на реализацији овог програма.

Related Posts