Вести

, ,

ПОЗИВ ЗА ДФЦ ВОЛОНТЕРЕ

Design for Change Serbia те позива да постанеш део ДФЦ породице!

Оснивач ДФЦ едукативног програма је дизајнерка Киран Бир Сети која је 2009. године покренула школу Риверсајд у Ахмедабаду. Од тада, овај едукативни програм се реализује у више од 65 земаља света. Design for Change Serbi жели да упозна свако дете, наставника и родитеља с овим плементим програмом који нам помаже да разумемо да заједно “МИ МОЖЕМО!” Едукативни програм Design for Change Serbia препознаје децу не само због њихових академских достигнућа већ пре свега као друштвено укључене и проактивне чланове промене у њиховој заједници.

Зато, тражимо 5 волонтера/ки, који/е ће од 1. фебруара до 30. маја имати прилику да уче и развијају се, и заједно са нама шире ДФЦ дух, у оквиру следећих области:

Медија
– Снимање и монтирање видеа
– Фотографисање активности и догађаја, уређивање слика

ПР
– Истраживање и писање текстова на различите теме везане за ДФЦ и образовање
– Вођење друштвених мрежа

Прикупљање средстава
– Прикупљање средстава за активности и догађаје
– Сарадња са локалним партнерима

Event
– Организација активности и догађаја ДФЦ Србија
– Логистичка подршка

Ко је ДФЦ волонтер/ка?

Млада особа која живи у Београду, има између 18 и 30 година и спремна је да се посвети ДФЦ-у просеку 7 сати недељно. Поред тога је комуникативна, флексибилна, креативна и веома посвећена! Жели да учи и забави се у исто време, предност је, али не и услов, да има искуство у области за коју се пријављује.

Начин пријаве :

Пошаљи свој ЦВ и мотивационо писмо на мејл volonteri@dfcsrbija.org до 15. јануара 2018! (Наслов мејла: ДФЦ волонтер/ка – име и презиме – жељени сектор).

Након првог круга селекције одабрани кандидати ће имати кратак интервју са члановима ДФЦ Србија од 20. до 25. јануара ради бољег упознавања, након чега ће бити обавештени о коначној одлуци.

Ваше волонтерска задужења ће почети од 1. фебруара и трајаће до 30. маја 2018. године.

Након завршеног волонтерског рада, добићеш званични сертификат где су наведене реализоване активности, а постоји и могућност наставка сарадње


Related Posts