Вести

Додељена награда студентима генерације

На седници Наставно-научног већа Факултета политичких наука Универзитета у Београду, одржаној 15. марта 2018. године, свечано су додељене повеље ,,Студент генерације“ најбољим студентима у генерацији која је прву годину основних академских студија уписала школске 2013/14 године. Награда се додељује студентима са највишом просечном оценом током све четири године студирања на основним студијама, за сваки од четири смера.

Студент генерације за смер основних студија политикологије је Лука Петровић, за смер основних студија новинарства и комуникологије Бојана Спалевић, за смер основних студија социјалне политике студенткиња Катарина Мијатовић и за смер основних студија међународне политике Страхиња Обреновић. Награде најбољим студентима је уручио декан Факултета политичких наука професор др Драган Р. Симић.

„Особена ми је част да ове награде доделим најбољим студентима и надам се да ћемо их овим признањем мотивисати у даљем раду и усавршавању. Поносан сам на успехе које остварују наши студенти, као и на њихову вољу и упорност“, нагласио је проф. др Драган Р. Симић.


Related Posts