Вести

,

ИНФО ДАН ФПН ЗА МАТУРАНТЕ – 24.МАРТ

Драги матуранти и драге матуранткиње,

Обавештавамо вас да ће у склопу промоције уписа на основне академске студије Факултет политичких наука у суботу, 24. марта 2018. године, с почетком од 11:00 часова организовати Инфо дан. Током инфо  дана имаћете могућност да се упознате са вашим будућим асистентима и сарадницима и колегама и од њих сазнате више о студијским програмима, пријемном испиту, обавезама и свему осталом што вас из домена студентског живота занима.

Поред тога, на „Инфо дану“ биће присутни и представници факултетског Центра за каријерни развој као и представници Студентског парламента, који ће Вам такође бити на располагању за сва питања и недоумице које имате.

Током овог „Инфо дана“ моћи ћете да се упознате и са простором у коме ћете слушати предавања и вежбе, као и да обиђете читаоницу, библиотеку и наш летњи зелени амфитеатар.

У суботу 24.марта, током трајања Инфо дана моћи ћете и да у скриптарници Факултета купите Збирку питања за припрему пријемног испита за упис на основне академске студије. Сви који похађају припремну наставу на нашем Факултету у  једном од два понуђена термина (март и јун) ову збирку добиће бесплатно.

Related Posts