Вести

, ,

Конкурс за учешће на програму Стенфорд универзитета и ФПН-а Leadership Academy for Development: The Role of Public Policy in Private Sector Development

Центар за демократију, развој и владавину права Стенфорд универзитета (САД), Факултет политичких наука Универзитета у Београду и Центар за друштвени дијалог и регионалне иницијативе расписују конкурс за учешће на тренингу

Leadership Academy for Development: The Role of Public Policy in Private Sector Development

Петодневну интензивну обуку на овом програму, намењеном превасходно представницима пословног сектора, јавне управе и локалне самоуправе, академске заједнице и цивилног друштва из региона Западног Балкана, водиће угледни професори Стенфорд универзитета Франсис Фукујама (Francis Fukuyama) и Мајкл Бенон (Michael Bennon).

Програм ће се одржати од 25. до 29.06.2018. године на Факултету политичких наука Универзитета у Београду. Радни језик програма је енглески.  Програм се реализује уз подршку Балканског фонда за демократију.

Информације о критеријумима за селекцију кандидата, начину пријаве и курикулуму програма можете пронаћи у званичном позиву:

LAD 2018: Call for Participants

 

Related Posts