Вести

,

Позив за волонтирање – Скандинавски кутак

Поштоване колегинице и колеге,

Преносимо Вам позив Skandinavski kutak – Scandinavian corner који је тренутно у потрази за волонтерским тимом који ће помагати у раду Скандинавског кутка.

Допада вам се лик и дело Карла Увеа Кнаусгора, а за детињство вас везују Андерсенове бајке? Речју, ако сте заљубљеник у скандинавску културу, имамо прави предлог за вас! Скандинавски кутак окупља волонтерски тим!

Тражимо младе, креативне, амбициозне људе (јер смо и сами млади, креативни и амбициозни), наше драгоцене истомишљенике, који верују у идеју да је култура моћнија од сваке поделе у друштву!

Наши будући, и већ драги волонтери помагаће нам у уређивању званичне странице Скандинавског кутка и налога на друштвеним мрежама (Фацебоок, Инстаграм).

Заједно са нама, активно ће учествовати у организовању конверзационих радионица, филмских пројекција, трибина и радионица. Како и сами врвимо од мноштва идеја, а искрено се радујемо да чујемо и ваше, желимо да вас укључимо и у процес реализације наших будућих пројеката. И све то за свега 6-10 сати недељно вашег слободног времена.

Ваша помоћ нам је неизмерно важна, јер знамо да: „на младима свет остаје“!

Нудимо вам непроцењиво и ретко сазнајно искуство – ближе и свеобухватно упознавање са нордијским културама, прилику да практично искористите своја претходно стечена знања, упознате потенцијалне будуће сараднике и изнад свега, дружење кроз инспиративан рад!

Након завршеног волонтерског стажа, волонтерима ће бити обезбеђене потврде о волонтирању и препорука за даље професионално усавршавање.

Уколико сте заинтересовани да постанете део нашег тима, пошаљите нам свој ЦВ и мотивационо писмо најкасније до 26. априла на емаил адресу: skandinavski.kutak@gmail.com

Кандидати који буду ушли у ужи избор, биће контактирани и позвани на интервју.

Related Posts