Вести

,

Конкурс за волонтирање на Форуму социјалних иновација

Желиш да се упознаш са социјалним предузетништвом? Интересују те социјалне иновације? Желиш да стекнеш искуство у организацији догађаја? Ово је прилика! Постани део тима који ће организовати пети по реду Форум социјалних иновација. Стекни теоријско и практично искуство у организацији највеће годишње конференције о социјалним иновацијама у земљи и региону.

Тражимо тим волонтера заинтересованих да се професионално усавршавају, који ће пружати логистичку подршку конференцији и преузети низ одговорних задужења.

О чему се ради?
Форум социјалних иновација је регионална конференција која представља највећи годишњи догађај о социјалном предузетништву у Србији, као иновативном решењу за друштвене изазове. Форум социјалних иновација је место сусрета организација цивилног друштва, социјалних предузећа, компанија, инвеститора, институција, студената и младих предузетника. На овогодишњем Форуму ћемо разматрати како боље подржати растуц´е екосистеме за друштвени утицај на западном Балкану и који су најновији трендови и успешни програми подршке социјалним предузећима у земљи, региону и Европи.

Форум социјалних иновација до сада је посетило преко 500 лидера из цивилног, приватног и јавног сектора, уз учешће више од 80 говорника из 16 земаља. Форум социјалних иновација организује Смарт колектив у партнерству са Форумом за одговорно пословање, националном мрежом друштвено одговорних компанија у Србији.

Форум социјалних иновација одржаће се ове године 16 – 18. маја 2018. године у Београду.

Уколико желите да се више информишете о догађају, погледајте албум са прошлогодишњег догађаја или вест на сајту Форума за одговорно пословање.

Зашто да се пријавиш?
Као део ФСИ тима имаћеш прилику да научиш више о социјалном предузетништву, зашто је оно важно и какво је тренутно стање у Србији и свету. Поред тога, стећи ћеш вредно професионално искуство у организацији догађаја, радећи заједно са динамичним тимом стручњака са вишегодишњим искуством у овој области.

Шта добијаш?
Изабрани волонтери ће пред догађај проћи радионице на којима ће се упознати са концептом социјалног предузетништва. Након теоријског увода бавићемо се организационим аспектима самог догађаја.
Имаћеш прилику да сарађујеш са динамичним тимом креативних људи и обогатиш своје професионално искуство.По завршетку нудимо потврду о обављеном волонтерском ангажману.

Која је твоја улога?
Волонтерске позиције су хостинг, логистика, извештавање, продаја и комуникација. Изабрани волонтери ће добити детаљне брифове о својој позицији.

Важни датуми
Рок за пријаву је 1.мај.
О кандидатима који ће бити позвани да се прикључе тиму, биће одлучено до маја, на основу мотивације за учешће.
Инфо радионице за изабране волонтере ће се одржати маја и 14.маја у 16х и присуство је обавезно за све чланове волонтерског тима. На састанцима ће бити договорене позиције и датуми ангажовања волонтера.
Датуми одржавања конференције су 16. до 18.05.

Како да се пријавиш?

Уколико видиш себе као део овогодишње ФСИ екипе и знаш да можеш бити на располагању свих ових датума, пријави се попуњавањем кратког формулара : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf93L-j9oXnm884OT2aiDisAmy0XQIz9Vd3P7iEUfHypaLrcg/viewform

Related Posts