Вести

,

Међународни фестивал документарног филма БЕЛДОКС

Поштовани студенти Факултета политичких наука,

Овогодишњи Међународни фестивал документарног филма БЕЛДОКС одржаће се од 7. до 14. маја, а домаћој публици представиће чак 98 филмова у 14 програма, у 10 биоскопих сала са више од 100 гостију и богатим програмом намењеним филмским професионалцима.

Међу њима, наћи ће се и многи наслови који се баве темема као што су политичке идеологије, борба за слободне изборе, социјална правда, људска права, једнакост могућности, партиципативна демократија, ауторитарни режими. С обзиром да су то теме са којима се свакодневно сусрећете током својих студија, позивамо Вас да погледате овогодишњи програм и посетите фестивал.

На следећем линку можете погледати целокупну селекцију по категоријама: http://beldocs.rs/kategorije/.

Савет Међународног фестивала документарног филма БЕЛДОКС одлучио је да за студенте Универзитета одобри и подели 200 студентских акредитација по цени од 500 динара на име трошкова штампе. Студентска акредитација омогућава гратис праћење програма фестивала у свим салама и у свим терминима. Да би добио студентску акредитацију, студент мора да донесе фотокопију насловне стране индекса, и индекс на увид, као и да организатору фестивала достави валидну мејл адресу.

Студентске акредитације се издају сваког радног дана у просторијама Белдокса у Нушићевој улици брoj 6, на четвртом спрату, од 10 до 14 часова.

Related Posts