Вести

Увод у дипломатију и дипломатску анализу – среда, 30. мај

Обавештавају се колегинице и колеге које су у зимском семестру 2017/2018 похађале наставни предмет Увод у дипломатију и дипломатску анализу али нису успеле/и да у ранијим поправним терминима положе обавезни други колоквијум путем теста из овог предмета да ће се, према датом обећању, понављање поправног полагања другог колоквијума одржати у среду, 30. маја 2018. године, са почетком тачно у 12.00 часова и окончањем у 14.00 часова, у слушаоници 4.

Најљубазније се моле све колегинице и колеге које/и на предмету Увод у дипломатију и дипломатску анализу, похађаном у зимском семестру академске 2017/2018 године, нису од предиспитних обавеза остварили једино положеност другог колоквијума да се за његово полагање заказано 30. маја 2018.године, ради целовите одрживости организације, лично појединачно пријаве на електронску адресу предмета contediplomacy@gmail.com најкасније до петка,25. маја 2018. године у 14.00 часова.

Непријављивање или пријављивање после претходно наведеног рока онемогућава да се регуларно припреми одржавање поправног колоквијума и његово извођење- Зато непријављени или неблаговремено пријављени кандидати неће моћи бити прихваћени да приступе његовом полагању 30. маја, као што неће полагању моћи ни да приступе колегинице и колеге које закасне на његов почетак одржавња у 12.00 часова.

Истовремено се обавештавају све колегнице и колеге да је 30. маја 2018. године организовани поновљени поправни други колоквијум из предмета Увод у дипломатију и дипломатску анализу последњи додатано организовани у овој академској години, и да више није могуће изводити понављање његовог одржавања.

Related Posts