Вести

,

Свечана додела диплома студентима генерације 2011/2012, 2012/2013. и 2014/2015.

Свечана церемонија доделе диплома свршеним студентима основних студија генерација 2011/2012, 2012/2013. и 2014/2015. одржана је на Факултету  политичких наука у Београду,  у организацији Управе факултета и Центра за каријерни развој студенaтa Факултета политичких наука.

Дипломце је поздравио декан Факултета проф. др Драган Р. Симић, истакавши да је ово битан дан за установу, који већ прераста у традицију. ,,Овај тренутак  је подједнако битан дан како за све вас, дипломиране студенте, тако и за Факултет који на овај начин оправдава своју делатност“, рекао је проф. др Симић. Декан је додао да је част и задовољство видети на једном месту све свршене студенте Факултета и у име целе Управе, пожелео студентима успешно даље усавршавање и богату каријеру.

Испред Студентског парламента, студенте је поздравила Маргарета Смиљанић, студент продекан Факултета политичких наука која је навела да године проведене на Факултету помажу свима да одрасту и сазру у људе који ће на најбољи начин представљати институцију из које потичу.

Дипломе је добило 140 студената. Свечаност је употпунио и наступ хора Еквилибријум, након чега је био приређен свечани коктел у холу Факултета.

 

Related Posts