Вести

, , ,

Предавања гостујуће професорке Розане Де Розе са Универзитета Федерико II у Напуљу на ФПН-у

Професорка Розана Де Роза са Универзитета Федерико II у Напуљу (Rosanna De Rosa, University of Naples Federico II) ће гостовати на Универзитету у Београду  – Факултету политичких наука у периоду од 6. до 12. јуна 2018. године.

У оквиру посете професорка Розана Де Роза одржаће три предавања. Предавања Big data in electoral campaign: the strange case of the french presidential election у четвртак, 7. јуна 2018. године од 17 до 18:30 часова и The 5SM (Movimento Cinque Stelle) and the Cybercratic model of populism у петак, 8. јуна од 17 до 18:30 часова намењена су студентима свих нивоа студија и заинтересованим колегама са Универзитета у Београду.

Предавање Teaching Through MOOCs: The Emma experience and lessons learnt, намењено професорима и запосленима на факултету, биће одржано у понедељак, 11. јуна од 11 до 12:30 часова. Сва предавања биће одржана у професорској слушаоници, која се налази на 5. спрату Универзитета у Београду  – Факултета политичких наука.

Професорка Розана Де Роза предаје Политичко комуницирање и Јавно комуницирање на Социолошком факултету Универзитета Федерико II у Напуљу од 2000. године.