Вести

КОНАЧНЕ РАНГ ЛИСТЕ И РАСПОРЕД УПИСА НА ОСНОВНЕ АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ

Коначна ранг листа за прозивку (ОАС политикологије и ОА међународне студије)

Коначна ранг листа за ОАС новинарства

Коначна ранг листа за ОАС социјалне политике и социјалног рада

Коначна ранг листа за упис по афирмативним мерама: кандидати са хендикепом

Коначна ранг листа за упис по афирмативним мерама: кандидати ромске националности

 

Важно обавештење: ОАС политикологије и ОА међународне студије

Кандидати који су конкурисали за упис на ОАС политикологије и ОА међународне студије уписују се одмах након прозивке која је заказана за уторак, 3. јул 2018. према распореду. Термин прозивке, назначен у распореду, зависи од редног броја кандидата на ранг листи за прозивку. Кандидати се уписују на студијски програм за који су се пријавили (ОАС политикологије или ОА међународне студије), а уколико су се пријавили на оба студијска програма, на лицу места се опредељују за један.

Сви кандидати морају бити у просторији искључиво у назначено време, не смеју напуштати просторију док се прозивка не заврши, нити доћи у другом термину. Кандидати се не морају уписати лично, али лице које долази на прозивку уместо њих мора имати сва потребна документа, наведена у упутству за упис. Уколико се лице не јави приликом прозивке губи право на упис. (Правила прозивке за упис)

У статусу буџетског студента на ОАС политикологије може се уписати 35 кандидата, а у статусу самофинансирајућег студента њих 65. У статусу буџетског студента на ОА међународне студије може се уписати 35 кандидата, а у статусу самофинансирајућег студента њих 104, пошто се првопласирани кандидат за упис по афирмативним мерама (број пријаве 153) определио за упис на ОА међународне студије.

ОАС новинарства и ОАС социјалне политике и социјалног рада

Кандидати који су конкурисали за упис на ОАС новинарства или ОАС социјалне политике и социјалног рада уписују се од 4. јула 2018. године, према распореду. Кандидати са бројем пријаве 1383, 1379, 1310, 1221, 1815, 1816, 1752 и 1736 уписују се у статусу самофинансирајућег студента, у складу са чл. 103 Закона о високом образовању.

Related Posts