Вести

Важан подсетник: прозивка за све кандидате од 1. до 250. места за упис на ОАС политикологије и ОА међународне студије (3. јул)

Подсећамо кандидате који су конкурисали за упис на ОАС политикологије и/или на ОА међународне студије да је прозивка заказана за уторак, 3. јул 2018. према распореду.

Сви кандидати (од 1. до 250. места на ранг листи за прозивку) који желе да се упишу морају бити присутни на прозивци у назначено време, не смеју напуштати просторију док се прозивка не заврши, нити доћи у другом термину. Кандидати се не морају уписати лично, али лице које долази на прозивку уместо њих мора имати сва потребна документа, наведена у упутству за упис. Уколико се лице не јави приликом прозивке губи право на упис. (Правила прозивке за упис) Кандидати се уписују на студијски програм за који су се пријавили (ОАС политикологије или ОА међународне студије), а уколико су се пријавили на оба студијска програма, на лицу места се опредељују за један.

У статусу буџетског студента на ОАС политикологије може се уписати 35 кандидата, а у статусу самофинансирајућег студента њих 65. У статусу буџетског студента на ОА међународне студије може се уписати 35 кандидата, а у статусу самофинансирајућег студента њих 104, пошто се првопласирани кандидат за упис по афирмативним мерама (број пријаве 153) определио за упис на ОА међународне студије.

Кандидати рангирани од 250. места биће обавештени о броју преосталих места за која ће прозивка бити организована у петак, 6. јула.

Коначна ранг листа за прозивку (ОАС политикологије и ОА међународне студије)

Related Posts