Вести

,

Свечана додела диплома студентима генерације 2011/2012, 2012/2013. и 2013/2014. године

Свечана церемонија доделе диплома свршеним студентима основних студија генерација 2011/2012, 2012/2013. и 2013/2014. одржана је на Факултету политичких наука у Београду.

Дипломце је поздравио продекан за наставу проф. др Дарко Надић, поручивши им да брига Факултета о њима никада не престаје. ,,Ово остаје ваша друга кућа, у којој можете наћи савет и подршку за све што вас чека у животу. У овим дипломама са поносом носите грб Универзитета у Београду и нашег Факултета”, истакао је проф. др Надић. Професор је посебно нагласио задовољство што се већ неколико година студентима дипломе додељују на свечаној церемонији, као и да тиме Факултет студентима изражава захвалност.

У име Студентског парламента, колегама се обратила студенткиња продеканка Милица Вукадиновић, која је истакла да су млади увек били главни покретачи промена у друштву и пожелела дипломцима да у будућности искористе сав свој потенцијал.

На церемонији је уручено 180 диплома, а свечаност је употпунио и наступ хора Еквилибријум који је извео химну Републике Србије ,,Боже Правде” и Мокрањчеву другу руковет. Након свечаности био је приређен свечани коктел у холу Факултета.

Догађај је организован у сарадњи Студентског парламента и Центра за каријерни развој студената Факултета политичких наука.

 


Related Posts