Вести

Позив на такмичење „Осигурај знање 2019″

Факултет организационих наука у сарадњи са Удружењем осигуравача Србије по први пут организује национално такмичење за индустрију осигурања под називом „Осигурај знање 2019″.

Такмичење се базира на решавању пословне студије случаја и има за циљ да унапреди доменско знање у области осигурања за најширу циљну групу.

Учешћем у такмичењу студентски тимови се подстичу на изучавање области осигурања, заједнички рад, стратешко и тактичко размишљање, генерисање иновативних решења у области осигурања, уз подршку доменских и ментора у решавању студије случаја.

Финале такмичења, у које ће се пласирати до 10 студентских такмичарских тимова, биће одржано у хотелу Мајдан, у Београду 18. и 19. фебруара 2019. године. За све финалне такмичарске тимове организатори обезбеђују боравак у Београду.

Награда за најбоље решење је презентовање истог на конференцији Копаоник бизнис форум, која ће се одржати у марту 2019. године.

Пријаве за такмичење четворочланих тимова отварају се 18. јануара 2019. године.

Рок за пријаву на такмичење продужен је до 3. фебруара 2019. године. 

Такође, за све који нису у могућности да окупе тим, уводимо и индивидуалне пријаве, а тимове ћемо формирати током селекције.

О такмичењу:

http://osigurajznanje2019.fon.bg.ac.rs/

https://www.instagram.com/osigurajznanje/

https://www.facebook.com/osigurajznanje2019

За сва додатне информације о такмичењу пишите на osigurajznanje2019@student.fon.bg.ac.rs

Related Posts