Вести

,

Конкурс за полазнике Дигитал Медиа Кампуса

Компанија “Рингиер Аксел Спрингер” позива студент друштвених факултета да се пријаве за IV по реду “Дигитал Медиа Кампус” – обуку за дигитално новинарство и рад у дигиталним медијима.

Право пријављивања имају студенти завршних година основних и мастер студија факултета друштвених наука у Србији.

Дигитал Медиа Кампус је програм интензивне обуке младих људи које припрема за онлајн новинарство и рад у дигиталним медијима. Предавања држе реномирани и искусни домаћи и страни предавачи из Србије и Рингер Аxел Спрингер Групе.

Полазници програма пролазе кроз све сегменте важне за модерно дигитално новинарство укључујући писање и истраживање за он-лине, мултимедију, фото и видео садржаје на вебу, друштвене мреже, аналитику и алате за праћење дигиталних садржаја на свим платформама, понашање публике, ауторска права, рад у редакцији и на терену… Поред предавања, Дигитал Медиа Кампус обухвата и рад у редакцији на дигиталним платформама као и размену искустава са полазницима Дигитал Медиа Кампуса у другим земљама Рингиер Аxел Спрингер Групе.

Заинтересовани студенти ЦВ и мотивационо писмо треба да пошаљу до 31. 01. 2019. на мејл dmc@ringieraxelspringer.rs  (само потпуне пријаве биће узете у обзир). Студенти који уђу у ужи круг биће позвани на разговор


Related Posts