Вести

,

Позив за учешће на Међународној студентској недељи у Београду (ISWiB) 2019

Колегинице и колеге,

Преносимо Вам позив организације „Светски омладински талас” која је отворила пријаве за учешће на 13. Међународној студентској недељи у Београду 2019 (ISWiB – International Student Week in Belgrade).

Већ 12 година заредом “ISWiB” фестивал окупи око 250 студената из више од 50 земаља света и представља највећи студентски фестивал тог типа у југоисточној Европи.

Прво што људима који су били део фестивала падне на памет када чују реч “ISWiB” јесте незаборавне и прелепе успомене, радост, непроспаване луде ноћи, дружење, пријатељи за цео живот и много других позитивних ствари. Ако желиш у исто време да се забавиш, упознаш људе широм света, научиш нешто корисно и занимљиво онда је ово права прилика за тебе!

Међународна студентска недеља у Београду је фестивал интернационалног, едукативног и културног карактера који се одржава у Београду, главном граду Србије. Остављајући иза себе предрасуде, насиље, говоре мржње и ксенофобију, без притиска и устручавања, поделите своја размишљања и идеје са другарима из Индонезије, Норвешке, Мексика, Литваније, Русије, Нигерије, али и региона. Упознајте се са разним, феноменалним стручњацима из различитих области и примените своје стечено искуство за надоградњу личног и пословног плана као и за добробит свог окружења.

Посебно охрабрујемо младе са хендикепом, као и припаднике других осетљивих група, да се пријаве и учествују јер ће и ове године фестивал бити прилагођен њима у циљу промовисања важности повезивања свих младих из Србије са вршњацима из земље и света, као и укључивања у све активности фестивала кроз инклузивне групе.

Све што је потребно да урадиш је да попуниш; апликациони формулар који можеш пронаћи на нашем сајту: http://iswib.org/index.php или на нашој Фејсбук страници: https://www.facebook.com/iswib.

Процес пријаве садржи 2 корака:

1. корак: попуњавање онлине формулара
2. корак: Skype интервју на енглеском језику који ће бити одржан током фебруара и марта

Условни за учествовање:

    • Учесник/ца треба да буде студент или дипломац који је недавно дипломирао.
    • Он/она мора да има између 18 и 30 година.
  • Ученик/ца мора да испуни оба корака процеса пријаве (попуњавање онлајн формулара + Skype интервју).

Трошкови учешћа:

Домаћи студенти који студирају на неком од универзитета у Србији плаћају трошкове учешћа у износу од 20€. У цену партиципације укључени су сертификат, мајица и сав потребан материјал за радионице. За студенте из иностранства трошкови учешћа износе 150€. Студенти из Србије могу тражити и организовање смештаја, али у том случају плаћају пуну цену учешћа као и студенти из иностранства. Трошкови пута, визе и џепарац нису покривени од стране организатора.

Пријаве су отворене до 28. фебруара 2019. године у 23:59 часова.

Постани и ти део интернационалне “ISWiB” породице!

Позив за учеснике-ISWiB-2019


Related Posts