Вести

, ,

Скандинавски кутак окупља волонтерски тим за 2019. годину!

Уколико сте комуникативни, креативни и одговорни, поштујете рокове, отворени сте за стицање нових знања, а желите још боље да упознате егзотичне северњачке културе, или мислите да о њима већ довољно знате, али бисте да то знање искористите на одговарајући начин, позивамо вас да постанете део нашег тима!

Наши волонтери су много више од волонтера, јер заговарамо тезу да су у тиму сви чланови једнаки, а коначан производ рада јесте резултат синергије сарадника! Волонтерски програм подразумева учешће и помоћ у организовању наших програмских активности (ћаскаонице, књижевне вечери и промоције, квизови, дебатни програм и трибине), писање и превођење чланака о вестима и културним феноменима из Скандинавије, интервјуе са еминентним познаваоцима нордијских култура.

Волонтерски ангажман укључује да можете да издвојите пет до десет сати недељно, током којих ћете унапредити своје вештине и стећи нова знања о нордијским земљама, менаџменту у култури, писању пројеката, као и раду у невладиној организацији. По завршеном волонтерском стажу, кандидати добијају потврду о волонтирању.

Приоритет у селекцији имају кандидати који су тренутно на основним студијама, а нарочито трећа, четврта или апсолвентска година.

Пожељно је, али није обавезно, искуство у раду на пројектима у области културе, и/или омладинском активизму.

Позиције за волонтирање које су отворене:

• асистент у координисању програмских активности Скандинавског кутка (3 места)
• асистент у вођењу и одржавању друштвених мрежа (1 место)
• дописник Скандинавског кутка (3 места)
• лектор (1 место)
• фотограф (1 место).

Да бисте се пријавили на конкурс, потребно је да нам доставите ЦВ и мотивационо писмо у коме ћете навести за коју позицију се пријављујете и како видите себе у Скандинавском кутку. По завршеном ужем кругу селекције, кандидати ће бити позвани на индивидуални разговор. Пријавна документација шаље се на: skandinavski.kutak@gmail.com до 20. март 2019. године.

http://www.skandinavskikutak.org/index.php/sr-YU/novosti-sr/291-skandinavski-kutak-okuplja-volonterski-tim-za-2019-godinu-2

Конкурс_волонтерска пракса_Скандинавски кутак

Related Posts