Вести

, ,

Смарт колектив расписује конкурс за праксу

Позивају се студенти и студенткиње завршних година факултета да се пријаве на конкурс за четворомесечну радну праксу на којој ће имати прилику да учествују у свим фазама планирања и спровођења пројеката из различитих области, у организацији конференција, тренинга, волонтерских акција и других догађаја, као и у комуникацији са компанијама, донаторима и организацијама цивилног друштва.

Конкурс је отворен за студенте/киње завршних година, мастер студија или младе дипломце који су заинтересовани за CSR (друштвено одговорно пословање), а осим стицања радног искуства у динамичном окружењу, практикатни имају могућност остваривања сарадње са неким од водећих компанија у Србији, упознавање са социјалним предузећима и остваривање контакта са угледним домаћим и међународним институцијама и организацијама.

Код кандидат/киња посебно ценимо када су:

  • посвећени решавању друштвених проблема;
  • способни за самосталну усмену и писану комуникацију на српском и енглеском језику;
  • спремни да преузму иницијативу;
  • жељни да стекну нова знања и вештине;
  • мотивисани да допринесу мисији наше организације.

Главне активности и задаци практиканта/киње су:

  • логистичка и административна подршка координаторима пројеката;
  • послови комуникације са партнерима;
  • припрема докумената, извештаја и презентација.

Рок за слање пријаве: 31.март 2019. до 17 часова.

Пријава се врши слањем CV-а и мотивационог писма са назнаком: Пријава за праксу у области друштвено одговорног пословање на мејл адресу: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs.

*Смарт колектив је пионир промовисања концепта друштвеног одговорног пословања у Србији. Организација је вођена идејом повезивања бизниса и друштва у тражењу начина да примени пословну логику и искуство у решавању друштвених проблема. Смарт колектив помаже компанијама да артикулисано и стратешки сарађују са заједницом, истовремено помажући друштвеним групама да заинтересују пословни сектор за своје потребе и иницијативе. Смарт колектив осмишљава и спроводи кампање које покрећу позитивне промене у друштву. Организација функционише кроз четири основна програма: друштвено одговорно пословање, социјалне иновације, предузетништво младих и социјални маркетинг. Смарт колектив администрира Форум за одговорно пословање. За више информација посетите  www.smartkolektiv.org.

 

Related Posts