Вести

,

Академија језика и културе 2019

Поштована/Поштовани,

Са радошћу вас обавештавамо да ће се по први пут одржати Академија језика и културе (Academy of Language and Culture) у Призрену од 22. до 31. августа!

Академија у трајању од десет дана окупиће 20 учесника ради интензивних курсева албанског и српског језика, радионица, културних посета и других активности. На крају сваког дана учесници ће имати прилику да време проводе у слободним активностима као и дускусијама о мноштву тема. Неке од активности и тема које ће бити обухваћене у току Академије су:

• Курсеви српског и албанског језика;

• Упознавање са традиционалном храном и музиком;

• Разгледање знаменитости Призрена;

• Активизам младих;

• Једнакост полова.

Академија језика и културе подржана је од стране Мисије ОЕБС-а у Србији и Мисије ОЕБС-а на Косову и отворена је за учеснике старости од 16 до 22 године.

У прилогу Вам шаљемо позив за учешће, апликациони формулар као и формулар о Одрицању од одговорности у случају учешћа малолетног лица у неком догађају.

Академији језика и културе организована је од стране алумни мреже Академије Дијалога за младе жене у оквиру “Follow Us” иницијативе чији су фасилитатори Мисије ОЕБС-а у Србији и Мисије ОЕБС-а на Косову, а коју чине истакнуте политичарке и активисткиње из Београда и Приштине. Иницијатива тежи промоцији дијалога са фокусом на једнакост и оснаживање жена у две заједнице.

Апликациони формулар

Одрицање од одговорности у случају учешћа малолетног лица у неком догађају

Позив за учешће

Waiver of Liability for Minor’s Participation in an Event

Related Posts