Вести

,

Позив за волонтирање на 141. заседању Скупштине Интерпарламентарне уније

Поштоване колегинице и колеге,

Са великим задовољством обавештавамо Вас да су Влада Републике Србије и Народна Скупштина Републике Србије упутили позив Факултету политичких наука односно нашим студентима да учествују у реализацији 141. Скупштине Интерпарламентарне уније као ОФИЦИРИ ЗА ВЕЗУ између Министарства спољних послова и страних делегација које том приликом долазе у Србију.

141. Скупштина Интерпарламентарне уније, која обухвата делагације парламената из читавог света, одржаће се у Београду у периоду од 13. до 17. октобра 2019. године. Очекује се присуство више од 100 председника и потпредседника парламената, односно око 1500 чланова парламентарних делегација из 179 земаља чланица Интерпарламентарне уније.

Официри за везу биће ангажовани у периоду од 8. до 19. октобра. Добијају једнократни мобилни телефон са плаћеним разоворима и за време трајања скупа имаће обезбеђену храну и воду.

Сви заинтересовани студенти Факултета политичких наука са знањем енглеског језика и добрим комунакацијским вештинама, могу да се до 23. септембра 2019. године пријаве путем следећег линка :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezLSqyJeZvNOTxCKiEYqz5vP06ZNbUz3QebeqRDeaBQeeLkw/viewform

Свим студентима Факултета политичких наука који као официри за везу буду учествали у раду Скупштине интерпарламенатрне уније, биће признати додатни ЕСПБ поени.

Предност приликом селекције имаће студенти међународног и политиколошког смера, са добрим знањем страних језика.

Related Posts