Вести

Позив на једанаесту по реду конференцију ПРилика „Уметност комуникације”

Једанаесту по реду конференцију ПРилика, под називом „Уметност комуникације”, Друштво Србије за односе с јавношћу организује 25. октобра 2019. године у Свечаној сали Београдског сајма у Београду.

Молимо све заинтересоване студенте да се пријаве на мејл jelena.jahura@color.rs како бисмо им обезбедили гратис котизације.

Информације о конференцији:

Овогодишња конференција са слоганом „Уметност комуникације“ бавиће се комуникацијама у будућности, дигитализацијом и дигиталном комуникацијом, новим моделима комуникације за медијска партнерства, стањем ПР струке код нас и у свету, а све то у циљу бољег разумевања каква трансформација у комуникацији нас очекује наредних година.

Детаље о програму можете пронаћи на линку: http://prilika.pr.org.rs/

Међу учесницима ове године публика ће имати прилику да чује Огуза Куса, комуниколога са Универзитета у Инстанбулу, стручњака за дигиталне трансформације, Јелену Михелчић, шефицу ПР тима агенције Bruketa&Žinić&Grey; Марка Шкорића, специјалисту за комуникације у компанији Nordeus и Ранка Вучинића, из агенције Приредба.

Какви су модели комуникација за медијска партнерства сазнаћете од Алене Грозданић из Adria Media, Ирена Трифуновић из Опела говориће на тему ПР-а у аутомобилској индустрији а Нурдор Србија представиће своју успешну Пружи корак call to action кампању.

На тему трансформација платформи комуникација за генерације које долазе своје ставове поделиће Алекса Радоњић, United Media – Vida, Ђорђе Трбовић, IDJ TV, Галеб Никачевић, NOIZZ, Славица Пешић, Музеј Савремене уметности и Стефан Деспотовић, Нафтна индустрија Србије.

Tips&Tricks за дигиталне комуникације откриће нам Невена Мартиновић, Confluence Property Management и Анастасија Stasha Ђурић, инфлуенсерка.

Дигитал елемент представиће резултате истраживања стања ПР струке. Ауторке Тамара Властелица, Факултет организационих наука у Београду и Данијела Лалић, Факултет техничких наука у Новом Саду промовисаће своју најновију књигу Корпоративне комуникације за пример.

Related Posts