Вести

Конференција „Свет у 2020″

Драге колегинице и колеге,

Преносимо вам позив на конференцију „Свет у 2020″, коју организује Color Media Communications 11. децембра 2019. године у Дому Народне скупштине Републике Србије у Београду.

Конференција је постала препознатљива као догађај који затвара текућу годину закључцима о политичком, пословном и друштвеном амбијенту Србије, а отвара питања од значаја у наредној години.

Као и сваке године, конференција ће окупити челне људе Владе Србије, Покрајинске владе, амбасадоре, економисте и водеће привреднике из Србије и региона, као и личности из друштвеног и културног живота.

Циљ конференције је да се кроз конструктиван дијалог представника државних институција, привреде, дипломатског кора, културног и јавног живота, дају мишљења, анализе и осврти на политички и привредни амбијент, инвестициону климу, али и развој друштва у целини.

Програм конференције налази се на следећем линку: http://www.communications.rs/svetu2020/

Студенткињама и студентима Факултета политичких наука обезбеђено је 20 бесплатних котизација.

Молимо заинтересоване колегинице и колеге да своју пријаву пошаљу на мејл адресу pr.team@fpn.bg.ac.rs до петка, 6. децембра 2019. године до 16:30 часова. Првих 20 студената добија бесплатне котизације.

Related Posts