Вести

,

Докторске студије Отворени докторски семинар политиколошки смер

Отворени докторски семинар – политиколошки смер
 
Организација активности у оквиру курса “Отворени докторски семинар” у летњем семестру 2020. године усклађује се са увођењем ванредног стања услед пандемије вируса Covid-19. Док се не стекну услови да се одржи планирани састанак, студенти и студенткиње који похађају курс у овом семестру имају следеће обавезе:
1. Пријава рада. Пријава рада је обавезна, због вођења евиденције и прављења распореда излагања. Рад који се излаже у оквиру овог курса може бити једно поглавље из ваше будуће докторске дисертације, или рад који планирате да објавите у неком од часописа. Рад се пријављује путем мејла (jevticmiroljub@yahoo.com, и marko.vekovic@fpn.bg.ac.rs) са насловом “ОДС – пријава”, док у тексту мејла само упишите наслов ваше презентације/рада, заједно са именом и презименом. Рок за пријављивање радова је 24. април 2020.
2. Слање рада. Највише 30, а најмање 16 страна. Проред 1.5. Радови се шаљу у пдф формату на горе наведене имејл адресе. Рок за слање радова је 24. мај 2020.
Термин организација састанка на којем ћете имати могућност да изложите своје истраживачке идеје пред својим колегама и колегиницама, али и осталим заинтересованим члановима академске заједнице, биће објављен накнадно.
Како бисте успешно положили овај курс, потребно је да на време пошаљете пријаву рада и сам рад, али и да обавезно учествујете у састанку који ће бити организован након укидања ванредног стања.

Related Posts