Вести

, ,

Отворен конкурс за Академију либералне политике 10

Са великим задовољством вас обавештавамо да је отворен конкурс за упис десете генерације полазника Академије либералне политике 10.

Академија либералне политике представља Либеков најзначајнији и најопсежнији образовно-истраживачки програм. Програм је покренут 2012. године и до данас је постао водећи програм за студенте у региону на пољу проучавања економије, политичке филозофије слободе, принципа тржишне привреде и многих других релевантних друштвених проблема.

Академију је до сада похађало преко 170 изузетних студената од којих су неки данас међу најуспешнијим младим професионалцима у својим областима. Програм се састоји од два семестра и трајаће од октобра 2020. до јуна 2021. године, а могу га похађати сви студенти основних и мастер студија у Србији.

Структура Академије либералне политике подразумева предавања и дискусије са истакнутим стручњацима из релевантних области, стицање практичних знања из области економије, политичког маркетинга, социјалне психологије, међународних односа, безбедности, глобалних привредних токова; усавршавање вештина на пољу истраживања јавног мњења и анализе најважнијих јавних политика у Србији; похађање курсева из области јавног наступа и економског новинарства као и уже тематске курсеве о политичкој филозофији либерализма и о савременом популизму.

Као један од најважнијих аспеката Академије издваја се и менторски програм у склопу којег сваки полазник добија свог ментора који му помаже при осмишљвању и спровођењу личних и професионалних циљева у свом даљем каријерном развоју.

Према Либековом интерном истраживању, чак 90% алумниста тврди да им је учешће на Академији допринело да боље разумеју политику, економију и друштво, док скоро пола учесника сматра да им је овај програм помогао да лакше и брже пронађу посао.

На Академију се могу пријавити сви заинтересовани студенти основних и мастер студија, а посебна страница конкурса налази се овде.

Пратите нас на друштвеним мрежама, а уколико имате неких питања пишите нам на katarina.brajkovic@libek.org.rs и kontakt@libek.org.rs .

Related Posts