Вести

Balkan Media Tim – пракса

Уколико желите да стекнете праксу у раду и стечено знање на факултету обогатите кроз рад са искусним колегама из области PR-а, маркетинг стручњацима, професионалним новинарима, дугогодишњим уредницима, медијским косултантима, агенцији за односе са јавношћу, маркетинг и ТВ продукцију Balkan Media Tim потребна су два апсолвента Факултета политичких наука.

Пракса би подразумевала долазак на посао у агенцију, од понедељка до петка, четири сата дневно, у термину који унапред договоримо.

Истанчано познавање јавног мњења у Србији и развијена мрежа контаката у најутицајнијим електронским и штампаним медијима и институцијама, знање, идеје и креативност нашег тима – прате потребе наших клијената и омогућавају да њихове идеје достигну свој пуни потенцијал.

Уколико имате жељу да постанете део нашег тима, молимо вас да нам пошаљете мејл најкасније до петка, 9. октобра 2020. године, до 12 сати на office@balkanmt.com

Subject: Пријава за праксу

У мејлу написите укратко о себи неколико реченица – шта вас интересује, шта вам је посебно важно да научите, да ли сте можда до сада већ били на некој пракси или имате неко радно искуство. Молимо вас да нам у мејлу оставите ваш контакт телефон.

Разговори са потенцијалним кандидатима прво ће се обавити телефонским путем због мере заштите у борби против актуелног вируса Covid-19, након чега би се интервјуи, лично са кандидатима, обавили у размаку од среде до петка (од 12. до 14. октобра 2020. године), у периоду од 11 до 13 сати.

Пракса у трајању од 2 месеца не подразумева новчану надокнаду, али уколико примљени кандидати покажу изузетно залагање, мотивацију, креативност и одговорност у раду, отворени смо да поразговарамо о могућем примању у радни однос у зависности од потреба агенције у назначеном периоду.

Контакт особа за пријаву:

Јелена Шијан
+381 63 7327 300

Related Posts