Вести

, , , , , , ,

Позив на представљање две базе података научних часописа “Political Science Complete” и “World Politics Review”

Драге колегинице и колеге,

Позивамо вас на представљање две базе података научних часописа које су доступне професорима и студентима Факултета политичких наука Универзитета у Београду – “Political Science Complete” и “World Politics Review”. Представљање ће се одржати у четвртак, 5. новембра 2020. године са почетком у 17 часова онлајн, путем вебинара.

За вебинар “Reliable Sources to Support your Political Sciences Studies” неопходно је да се региструјете путем линка: https://bit.ly/Uni_Of_Belgrade мало пре почетка сесије.

Уколико имате проблем са приступом на вебинар, објашњења за приступ налазе се на следећим линковима:

Обе разноврсног и веома вредног садржаја, ове базе података научних часописа пружају приступ политичким темама са светским фокусом, укључујући и међународне односе, политичку теорију и упоредну политику.

На EBSCO вебинару имаћете прилику да научите на који начин се напредно претражују базе података како би се добили најрелевантнији резултати потребни за ваша истраживања, као и како се користе е-књиге на мрежи и ван ње.

Вебинар је на енглеском језику, а предавач на вебинару биће менаџерка за обуку и подршку корисницима Каролина Подлоуцка.

Позивница_вебинар

Related Posts