Вести

, , ,

Изазови на почетку студирања – нови (видео) приручник и савети за студенте

На Универзитету у Београду постоји место где можете добити информације, савете, помоћ, подршку и тренинге који ће вам омогућити да спремније закорачите у пословни свет или да даље градите вашу академску каријеру.

Центар за развој каријере и саветовање студената током целе школске године организује радионице и предавања о развоју каријере, групна и индивидуална саветовања по питању развоја каријере и реализује бројне програме. Неки од најуспешнијих програма су: БГ пракса, Кадар да будем кадар, курс Вештине управљања каријером. Центар сарађује са свим факултетима Универзитета у Београду, а у пословном свету промовише студенте и дипломиране студенте Универзитета у Београду као будуће стручњаке у различитим областима рада.

Позивају се студенти прве године студија да посете страницу пројекта Дигитални дани подршке бруцошима www.razvojkarijere.bg.ac.rs/ddpb на којој ће моћи да:

  • Погледају видео савете и поруке студената, волонтера ЦзРК
  • Пронађу одговоре на најчешће постављана питања
  • Преузму бесплатно Приручник – Водич за бруцоше: „Изазови на почетку студирања“
  • Сазнају више о доступним сервисима и програмима за развој каријере
  • Изврше регистрацију на инфо мејлинг листу Центра за развој каријере УБ ради редовних обавештења и позива током године

Нову верзију Водича за бруцоше можете погледати на YouTube каналу UniCzRKBgd, на линку: https://www.youtube.com/playlist?list=PLZz3ZxPy5immjdgqbKgj0mSKD6M3GK0tg

Водич за бруцоше: „Стартујте паметно – Изазови на почетку студирања“ можете преузети у:

 pdf формату

или читати на сајту ЦзРК http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/v-savetnik/startujte-pametno

У садржају ћете пронаћи одговоре на најчешћа питања бруцоша и савете за наведене теме: Зашто је сваки почетак тежак, О учењуСтилови учења, Најчешћи проблеми у учењу… , О новом друштву и окружењу, О добром управљању временом , Како се носити са тремом? , О самопоуздању, Шта би био кључ успешног студирања?

ДИГИТАЛНИ ДАНИ ПОДРШКЕ БРУЦОШИМА 2020

Embed линк за плејлисту Водич за бруцоше:

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/videoseries?list=PLZz3ZxPy5immjdgqbKgj0mSKD6M3GK0tg” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Related Posts