Упитник за практичаре и студенте

Драге колегинице и колеге,

У условима великих криза, најважније је, а најтеже, повезати оне којима помоћ треба са онима који помоћ пружају. Ванредна епидемиолошка ситуација условљена коронавирусом нас је подстакла да покренемо интерактивну онлајн платформу, Волонтерски сервис студената и практичара социјалног рада – ФПН КонекТаС. Жеља нам је да Волонтерски сервис буде место окупљања за учење и истраживање, за повезивање и размену са колегама и за координирано прикупљање и дистрибуцију релевантних информација за све нас чија ова платформа јесте и треба да буде.

Јер и након ванредног стања, и даље остају питања како да се боље повежемо, како да размењујемо информације и знање у ситуацијама изазова, како да лобирамо да се глас наше струке чује даље од мале, затворене групе и како да и у најтежим временима очувамо професионални кредибилитет и интегритет социјалних радника

Да бисмо нашу интерактивну онлине платформу ФПН КонекТаС користили на задовољство и добробит свих нас, потребно је да знамо и која знања очекујемо да добијемо и која знања смо спремни да поделимо.

У томе ћете нам помоћи уколико одговорите на три питања у Упитнику: https://forms.gle/FLPL9EwzEQz4yk4p9

Хвала за спремност да активно доприносите заједничком развоју.