Клуб студената ФПН

Клуб студената Факултета политички наука је студентска организација на Факултету политичких наука основана 2011. године од неколицине студената, углавном политиколошког смера.

Клуб студената Факултета политичких наука (КСФПН) је организација која за свој основни циљ има унапређење услова студирања на Факултету политичких наука заступајући интересе студената.

Клуб студената ФПН се такође бави организовањем различитих активности као што су организовање трибина, дебата, посета разним институцијама, учествовањем у хуманитарним акцијама и информисањем студената о свим активностима на факултету. Организација окупља људе заинтересоване да кроз учествовање у активностима организације на факултету и универзитету стекну различита знања и способности, али и да најквалитетније употпуне своје искуство на Факултету политичких наука.

Организација данас окупља студенте са свих смерова на факултету што говори о мултидисциплинарној природи организације која је активна на свим пољима. Такође, наша организација представља идеално место за нове идеје с обзиром да из године у годину проширујемо своје активности и поље деловања.

Клуб студената Факултета политичких наука на друштвеним мрежама:

Фејсбук

Инстаграм

Контакт:
ksfpn1@gmail.com

Милан Радосављевић
Телефон: 061/3897330