Вести

,

РАДИОНИЦЕ “СТАРТУЈ ЛЕГАЛНО”

Поштоване колегинице и колеге,

Национална алијанса за локални економски развој (НАЛЕД) и организација “ЕНЕKА (EcoNomic Expert Community Association) позивају почетнике у пословању, који су у последњих шест месеци покренули свој бизнис (без обзира на то да ли су регистровани у форми привредног друштва или предузетника), као и оне који намеравају да отворе своју радњу или фирму, да се пријаве за учешће у бесплатним радионицама Стартуј легално.

Циљ радионица је да се упознају са правним оквиром, пореским законима и административним процедурама, основама финансија и изворима финансирања, али и најчешћим грешкама у првим пословним корацима, како би се стимулисали и обучили да у самом старту послују у легалним токовима.

Радионице се реализују у оквиру пројекта „Подршка Влади Србије у борби против сиве економије“, који НАЛЕД спроводи уз подршку Немачке организације за међународну сарадњу (ГИЗ) и део је подршке у спровођењу Националног програма за сузбијање сиве економије и реализацији кампање Година борбе против сиве економије.

Место, датум и време одржавања радионица:

Београд – 20. октобар од 09 до 17 часова / НАЛЕД (Македонска 30/VII спрат)

Ниш – 27. октобар од 10 до 18 часова / ЕУ инфо Поинт (Вожда Kарађорђа 5)

Нови Сад – 3. новембар од 10 до 18 часова / ЕУ инфо Поинт (Булевар Михајла Пупина 17)
Kако се пријавити?

За учешће у радионицама можете се пријавити слањем попуњеног апликационог формулара са информацијом за који град се пријављујете на е-маил office@naled.rs.

Последњи дан за пријаву:

Београд – среда 18. октобар
Ниш – среда 25. октобар
Нови Сад – среда 1. новембар

Апликациони формулар :

Aplikacioni-formular-Startuj-legalno

Related Posts