Вести

СВЕЧАНО ДОДЕЉЕНЕ ДИПЛОМЕ ОСНОВНИХ СТУДИЈА

Свечана церемонија додела диплома свршеним студентима основних студија генерације 2009/10 и 2010/11 одржана је на Факултету политичких наука у Београду.

Дипломце је поздравио декан Факултета проф. др Драган Р. Симић, рекавши да је ово тримјумфалан дан за нашу установу. „Студенти су наш највећи капитал и највећа вредност. Врата Факултета ће увек бити отворена за наше свршене студенте, јер је циљ да и у будућности помажемо једни другима“, нагласио је проф. др Симић. Он је додао да се на овакав начин истиче поштовање Факултета према студентима и потврђује водећа улога институције у читавом региону.

Студент продекан Факултета Јована Стевановић истакла је да су за успостављање Центра за каријерни развој студената ФПН, који је уз Управу факултета реализовао овај догађај, од кључног значаја били добра сарадња Управе и студената, подршка и заједнички циљеви. Активности којима ће се у будућем раду бавити Центар јесу оснивање алумни базе свршених студената, свечана додела диплома основних и мастер студија и обезбеђивање стручне праксе и могућности за запослење студената ФПН-а.

Диплома је добило 240 студената. Свечаност је употпунио и наступ хора Академског културно уметничког друштва Жикица Јовановић Шпанац. Након свечаности, био је приређен свечани коктел.

Посебну подршку организацији свечаног коктела пружили су: компанија „Златиборац“, винарија „Мачков подрум“, и пекара „Домаће кифлице“. Факултет се захваљује овим компанијама на пруженој подршци у организацији овог догађаја и нада се да ће се сарадња са њима наставити и у будућности.

dscn3152 dscn3175 dscn3195 dscn3232 dscn3353 dscn3359

Related Posts