Вести

, ,

Волонтерски ангажман координатора волонтерских активности у оквиру акције Наш Београд 2019

Форум за одговорно пословање и Смарт колектив позивају те да се прикључиш тиму волонтера који ће учествовати у реализацији традиционалног корпоративног волонтерског дана Наш Београд као координатори појединачних волонтерских локација.

Као координатори локација имаћете прилику да стекнете вредно искуство у организацији догађаја, да се упознате са радом организација и институција које свакодневно доприносе остварењу друштвених циљева, као и да се упознате са неким од најуспешнијих компанија које послују у Србији. Поред тога, имаћете прилику да научите више о концепту друштвено одговорног пословања и корпоративном волонтирању, као иновативном начину улагања у заједницу и учествујете у едукацији из области “меких” вештина.

Први део волонтерског ангажмана чини предавање на теме: увода у концепт друштвено одговорног пословања (CSR-а) и корпоративног волонтирања, као и радионица из “меких” вештина. Други део посвећен је припреми за реализацију координаторских активности у оквиру волонтерске акције и подразумева учешће на припремном састанку, а потом организацију и координацију волонтерских активности на дан акције “Наш Београд”. По завршетку вам нудимо потврду о обављеном волонтерском ангажману.

Наш Београд је традиционална волонтерска акција која окупља запослене у корпоративном сектору који посвећују један дан својој заједници, када се окупљају да сви заједно учине нешто добро – уреде јавне површине, дворишта и просторије удружења и установа, друже се са децом без родитељског старања или сметњама у развоју.

У Наш Београд се до сада  укључило више од 35 компанија, ангажовало преко 3.500 запослених да ураде нешто добро за свој град и директно утицало на побољшање квалитета живота за преко 15.000 људи и деце. Волонтерски дан Наш Београд одржава се у организацији Форума за одговорно пословање и Смарт колектива, уз подршку компанија чланица Форума. Више о Нашем Београду можете погледати веб сајту Форума за одговорно пословање.

Уколико сте радознали, спремни да стичете нова знања и развијате свој професионални портфолио, пријавите се попуњавањем кратког формулара. Рок за пријаву је 15. април 2019. године.

О кандидатима који ће бити позвани да се прикључе тиму, биће одлучено до 20. април 2019. године на основу мотивације за учешће.

Ове године, Наш Београд одржаће се 25. маја 2019.