Вести

, ,

Волонтерски ангажман координатора волонтерских активности у оквиру акције Наш Београд 2019

Форум за одговорно пословање и Смарт колектив позивају те да се прикључиш тиму волонтера који ће учествовати у реализацији традиционалног корпоративног волонтерског дана Наш Београд као координатори појединачних волонтерских локација.

Као координатори локација имаћете прилику да стекнете вредно искуство у организацији догађаја, да се упознате са радом организација и институција које свакодневно доприносе остварењу друштвених циљева, као и да се упознате са неким од најуспешнијих компанија које послују у Србији. Поред тога, имаћете прилику да научите више о концепту друштвено одговорног пословања и корпоративном волонтирању, као иновативном начину улагања у заједницу и учествујете у едукацији из области “меких” вештина.

Први део волонтерског ангажмана чини предавање на теме: увода у концепт друштвено одговорног пословања (CSR-а) и корпоративног волонтирања, као и радионица из “меких” вештина. Други део посвећен је припреми за реализацију координаторских активности у оквиру волонтерске акције и подразумева учешће на припремном састанку, а потом организацију и координацију волонтерских активности на дан акције “Наш Београд”. По завршетку вам нудимо потврду о обављеном волонтерском ангажману.

Наш Београд је традиционална волонтерска акција која окупља запослене у корпоративном сектору који посвећују један дан својој заједници, када се окупљају да сви заједно учине нешто добро – уреде јавне површине, дворишта и просторије удружења и установа, друже се са децом без родитељског старања или сметњама у развоју.

У Наш Београд се до сада  укључило више од 35 компанија, ангажовало преко 3.500 запослених да ураде нешто добро за свој град и директно утицало на побољшање квалитета живота за преко 15.000 људи и деце. Волонтерски дан Наш Београд одржава се у организацији Форума за одговорно пословање и Смарт колектива, уз подршку компанија чланица Форума. Више о Нашем Београду можете погледати веб сајту Форума за одговорно пословање.

Уколико сте радознали, спремни да стичете нова знања и развијате свој професионални портфолио, пријавите се попуњавањем кратког формулара. Рок за пријаву је 15. април 2019. године.

О кандидатима који ће бити позвани да се прикључе тиму, биће одлучено до 20. април 2019. године на основу мотивације за учешће.

Ове године, Наш Београд одржаће се 25. маја 2019.

Позив за студенте

Related Posts