Вести

, , , ,

Актуелни конкурси ORCA

Драге колегинице и колеге,

Овом приликом желимо да Вас обавестимо да је ORCA расписала два конкурса која могу бити корисна за студенте основних и постдипломских студија Факултета политичких наука и то:

  1. Конкурс за бесплатан смештај у ORCA Студентском дому за добробит животиња и заштиту природе „Љубинка Вивчар“. Рок за подношење пријава је 29. април 2019. године.
  2. Конкурс за шестомесечну обуку и израду стручно-истраживачког рада из области добробити животиња, односно заштите природе која се реализује у оквиру ORCA Академије. Рок за подношење пријаве је 15. мај 2019. године.

Кроз активности обухваћене овим конкурсима, у прилици смо да студентима обезбедимо знања, вештине и стручну праксу потребну за креирање друштвеног амбијента у којем су добробит животиња, односно заштита природе препозната као важно друштвено питање. Кандидати ће имати прилике да у оквиру ORCA Академије раде са реномирани домаћим и иностраним стручњацима из области свог интересовања.

ORCA Академија приступа добробит животиња и заштити природе као мултидисциплинарним областима и верујемо да се оне могу развијати само уколико се повежу знања из области природних и друштвених наука. У овом процесу политичке науке имају нарочито важно место.

У прилогу се налазе конкурси за студентски дом и тренинг програм ORCA академије.

01. Конкурс_студентски дом_ORCA

02. Конкурс_тренинг_програм_ORCA академија

За све додатне информације: akademija@orca.rs и 060 7687 946 (Катарина Станојевић, асистент за комуникације).

Related Posts