Вести

Одржан VII Регионални конгрес студената социјалног рада

Студентска организација Унија студената социјалног рада са Факултета политичких наука Универзитета у Београду учествовала је седми пут заредом на Регионалном конгресу студената социјалног рада, заједно са колегиницама и колегама социјалног рада из Љубљане, Подгорице, Мостара, Сарајева, Бања Луке и Београда. Конгрес се одржао од 26. до 29. маја 2019. године у Бањој Луци.

Студенткиње и студенти ФПН-а презентовали су рад на тему „Обављање студентског практичног рада у „пракси” социјалног рада — потребе и изазови” и тиме оправдали статус који Факултет политичких наука Универзитета у Београду уважава у региону, а и шире.

У току Конгреса учесници и учеснице имали су прилику да се упознају са Бања Луком, њеним духом, архитектуром и природом, али и да стекну нова познаства и контакте који ће засигурно ојачати већ постојећу мрежу студента из сфере социјалног рада.

Наредни сусрет колегиница и колега социјалног рада, одржаће се у Црној Гори 2020. године на VIII Регионалном конгресу студената социјалног рада.