Вести

,

Coca-Cola подршка младима – бесплатна радионица за младе

Coca-Cola подршка младима је национални програм компаније Coca-Cola HBC Србија, који младима у 19 градова Србије омогућава да унапреде своје личне и професионалне вештине, како би лакше дошли до посла.

Програм се у 2019. години реализује у сарадњи са Националном асоцијацијом Канцеларије за младе, Националном службом за запошљавање, Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и НАЛЕД-ом у 19 градова: Београду, Новом Саду, Нишу, Крагујевцу, Панчеву, Лесковцу, Суботици, Новом Пазару, Крушевцу, Зрењанину, Чачку, Смедереву, Врању, Сомбору, Сремској Митровици, Пожаревцу, Јагодини, Бору и Аранђеловцу.

Програм се спроводи кроз тродневне интерактивне радионице и полазници ће имати прилику да са сертификованим стручњацима унапреде своје личне вештине и стекну практична знања која ће им помоћи у потрази за послом. Уз тродневне радионице, део програма се одвија и кроз дигиталну платформу, која ће путем он лине предавања, радионице и бројну литературу младима омогућити додатну едукацију.

Сви полазници по завршетку едукације добијају сертификат који издаје Coca-Cola HBC Србија.

Првих 30 кандидата који се најбрже пријаве и који испуњавају услове конкурса учествоваће у радионици која ће се одржати у периоду од 30.10 до 01.11. 2019. године у просторијама Канцеларије за младе Савски венац.

Више информација о конкурсу и пријави: https://coca-colapodrskamladima.com/

Facebook

Instagram

Related Posts