Вести

, ,

Пракса у организацији Startit: Digital marketing assistant

О нама

Startit је једна од највећих и најбрже растућих домаћих организација чија је мисија креирање позитивне друштвене промене.

Посвећени смо развоју здравог и успешног друштва промоцијом коришћења технологије у свакодневном животу и раду, и предузетничком деловању и начину размишљања. Реализовали смо десетине једнократних и текућих пројеката, међу којима су најпознатији наш медиј (који чита преко 100.000 корисника (users према GA) месечно, уз рекордних 125.000 у марту 2020), наша мрежа простора за заједницу (око 25.000 посета годишње) и наши акцелераторски програми за стартапе, од којих је најпознатији и најуспешнији Главни програм (први акцелератор у Европи подржан од стране Google-а), за успех којих је у значајној мери био заслужан део тима који се бави брендирањем и маркетингом. Уз интерне пројекте наш маркетиншки тим је успешно пружао услуге клијентима попут Raiffeisen Bank International, Nordeus, Телеком Србија и десетинама других.

Због све већег обима прилика, ширимо наш маркетинг тим и тражимо колегу/колегиницу.

Позивамо те да се пријавиш ако си:

● Спреман/а да учиш и унапређујеш знања
● Спреман/а да истражујеш и учествујеш у тимском раду
● Волиш да проводиш време на друштвеним мрежама
● Волиш комуникације
● Креативан/а, ажуран/а и тачан/а
● Имаш висок ниво одговорности и поштујеш рокове

Опис посла

● Свакодневно планирање и спровођење маркетинг и ПР активности путем друштвених мрежа, уз унапређење односа са читаоцима
● Вођење свих Стартит-ових налога на друштвеним мрежама (Инстаграм, Фејсбук, Твитер, LinkedIn)
● Израда недељних планова-календара за комуникацију на друштвеним мрежама
● Израда месечних ДМ извештаја, праћење ефеката промоције
● Вођење кампања на друштвеним мрежама (Ads Manager)
● Стално праћење и примена нових алатки и апликација намењених бољим резултатима на друштвеним мрежама
Mailing обавештавање и организовање промоција, презентација и Startit догађаја
● Припрема и подношење извештаја о маркетиншким активностима
● Писање саопштења за медије
● Учествовање у спровођењу разних промотивних активности и пројеката
● Учестовање у изради маркетинг планова
● Припрема презентација и понуда
● Учествовање у анализи тржишта
● Остали послови по налогу ментора – директора

Тражимо колегу/колегиницу који/а

● Познаје друштвене мреже
● Ради у Power point-у, Excel-у, Word-у, google slides-у, docs-у…
● Одлично зна енглески језик

Од особина волели бисмо да видимо

● Мотивисаност
● Флексибилност
● Радозналост
● Спремност за рад у тиму

Шта нудимо

Нудимо прилику особи да израсте у један од најређих и највреднијих кадрова на домаћем тржишту рада. Једнако битно, нудимо рад у озбиљној и амбициозној атмосфери, лишеној канцеларијске политике, израбљивања колега. У пракси живимо усвојене вредности организације и искрено верујемо у мисију којој смо посвећени, и те две ствари су најважније очекивање од сваког колеге. Неколико ствари таксативно, нудимо:

● Плаћену праксу
● Амбициозно и здраво радно окружење
● Могућности за напредовање

Са ким ћеш радити

Бићеш одговоран/а Милици Трнавац, директорки маркетинга Startit-а, са којом ћеш радити у оквиру своје праксе. Милица је своје редитељско образовање стечено у Њујорку претворила у изузетну каријеру у домаћој адвертајзинг индустрији, на врхунцу које је управљала тимовима од 100+ људи, глобалним кампањама са десетинама милиона долара буџета, досежући позицију потпредседнице у једној од најнаграђиванијих српских адвертајзинг агенција.

Милица је у Startit-у како би каријеру наставила у складу са будућностима ове индустрије коју обележава конвергенција оглашавања и дигиталних технологија, како би креирала и пласирала будућност адвертајзинга на домаћем тржишту данас. Тражимо колеге који желе каријеру у овој области са нагласком на развој и продају иновативних маркетиншких решења.

Оглас ће бити отворен до попуњавања позиције, а кандидати који се раније пријаве ће бити раније контактирани. Уколико имаш питања слободно пиши на gojko.radisic@startit.rs, а на исту мејл адресу пошаљи и своју биографију.

Related Posts