Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2396 of /var/www/clients/client1/web25/web/arhiva/includes/menu.inc).

Обавештења

Распоред уписа и упутства за студенте који уписују другу, трећу, четврту и наредне године студирања ОАС

У прилогу су објављена упутства за упис у наредну годину студирања на основним академским студијама. Подсећамо студенте да је неопходно да се придржавају рокова за упис предмета и оверавање индекса.

Нове измене у распореду наставе

Од понедељка, 17. октобра 2016. почињу часови вежби из предмета "Међународно пословно право", а од понедељка, 24. октобра, и часови вежби из предмета "Међународно приватно право" према сатници наведеној у распореду часова вежби.
Нови термин часова предавања из предмета "Феноменологија насиља" је среда у 13 часова, слушаоница 6.
Нови термин часова вежби из предмета "Планирање социјалног развоја" је среда у 11.30, слушаоница 12.

Коначне ранг листе за упис у наредну годину основних академских студија

У прилогу можете пронаћи коначне ранг листе за упис у другу, трећу и четврту годину студирања. Студенти који уписују другу годину основних академских студија могу да бирају предмете на порталу е-студент од 17 часова, у складу са упутством. Упутства за упис студената који уписују трећу, четврту и наредне године студија биће објављена током дана.

Ранг листа за ослобађање дела школарине

У прилогу се налази јединствена ранг листа за умањење школарине за самофинансирајуће студнте на основу успеха постигнутог у шк. 2015/16. години. Молимо самофинансирајуће студенте који се не налазе на листи, а испуњавају услове за умањење дела школарине да поднесу молбу продекану за студије првог степена.

САСТАНАК СТУДЕНАТА I ГОДИНЕ ЗА РЕЛИЗАЦИЈУ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ I

УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
ФАКУЛТЕТ ПОЛИТИЧКИХ НАУКА
Одељење за социјалну политику и социјални рад

 

 

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

 

САСТАНАК СТУДЕНАТА И ГОДИНЕ ЗА РЕЛИЗАЦИЈУ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ I биће одржан у УТОРАК, 19.10.2016. године од 13 часова у слушаоници број 5.

Прелиминарне ранг листе за упис у наредну годину основних академских студија

У прилогу можете пронаћи прелиминарне ранг листе за упис у другу, трећу и четврту годину студирања. Жалбе на прелиминарну ранг листу можете поднети у периоду од 11. до 12. октобра 2016. године према следећем распореду:

  • у уторак, 11. октобра, од 11 до 14 часова,
  • у среду, 12. октобра, од 9 до 11 часова.

Да бисте поднели жалбу на прелиминарну ранг листу, потребно је да:

Обавештење за студенте прве године основних академских студија: одабир изборних предмета

Обавештавамо студенте прве године основних академских студија да ће евидентирање жеља за одабир изборних предмета бити омогућено на сервису е-студент 16. октобра 2016. године. Студенти су обавезни да 16. октобра приступе сервису е-студент и у свим изборним блоковима рангирају своје жеље (укључујући и избор страног језика), у складу са Упутством. Молимо Вас да још једном детаљно проучите упутство.

Измене у постојећем распореду на основним академским студијама

Почетак часова вежби на предмету Информационо-комуникациони системи за студенте 2. године новинарског смера је померен - часови вежби почињу 18.10.2016. (N3, N4), односно 25.10.2016. (N5).
Почетак часова вежби на предмету Комуникологија је померен - часови вежби почињу 20.10.2016. (N/3, N/4), односно 27.10.2016. (N/5, N/6).
Термин предавања на предмету Историја балканских односа је промењен - нови термин је уторак у 15.30, слушаоница 1.  

Pages