Обавештења

Истраживачко новинарство - изборни курсеви за студенте четврте године новинарског смера

Изборни курсеви из предмета Истраживачко новинарство (штампа, падио, онлајн, фото журнализам) биће представљени сутра на заједничком часу. Предметни наставници образложиће испитне обавезе појединачних курсева на заједничком уводном предавању у 11 часова у слушаоници 5.

8. ОКТОБРА НА УНИВЕРЗИТЕТУ У БЕОГРАДУ - САЈАМ СТИПЕНДИЈА

Универзитетски Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду позива вас на Сајам стипендија који ће се одржати у четвртак, 8. октобра 2015. године, од 10 до17 часова у згради Ректората Универзитета у Београду (Капетан Мишино здање, Студентски трг бр.1). 

Прелиминарне ранг листе за упис студената у II, III и IV годину студија

Прелиминарне ранг листе за упис студената у II, III и IV годину биће објављене на сајту УБ-ФПН у среду, 07. октобра 2015. године.

Период за жалбе: четвртак, 8. и петак, 9. октобар 2015. године од 10 до 12 часова, канцеларија бр. 2. Обавезно приложити индекс.

Коначне ранг листе биће објављене у понедељак, 12. октобра 2015.

Почетак наставе на часовима вежби

Обавештавамо студенте прве године основних академских студија да ће настава на часовима вежби у зимском семестру академске 2015/2016. године отпочети 12. октобра 2015. године. Распоред часова вежби и спискови група за вежбе биће објављени ускоро.

Прва година студија - избор страног језика

Обавештавамо студенте прве године основних академских студија да је неопходно да попуне упитник за одабир страног језика (енглеског, немачког или француског). Упитник ће бити доступан на Интернет страници http://ankete.fpn.bg.ac.rs по следећем распореду:

Резултати испита из Социјалног рада у заједници

Резултати испита из Социјалног рада у заједници

Ванредни октобарски рок

Студенти који су положили испит

 

  1. Невена Арсенијевић 124/11 ……………………………………………………………………………..21* поен (други део)
     

Упис оцена: понедељак, 05.10. у 12 часова, кабинет бр.141.

Pages