Обавештења

Обавештење стручна пракса

САСТАНАК СТУДЕНАТА IV ГОДИНЕ ЗА РЕЛИЗАЦИЈУ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ IV  биће одржан у ПОНЕДЕЉАК 07.12.2015. године у 16:30 часова у Амфитеатру.

 

На састанку ће представници установа и организација у којима се може реализовати стручна пракса ИВ у Београду приказати ове установе, након чега ће бити пријављивање студената за реализацију праксе у овим институцијама.

 

Д О Л А З А К    Ј Е   О Б А В Е З А Н ! ! !

 

Kонференцијa “Инклузија особа са инвалидитетом – Унапређење извештавања у медијима”

International Academy из Београда, у сарадњи са “South East Europe Media Organisation” (СЕЕМО) из Беча и “South East and Central Europe PR Organisation i International Academy- International Media Center”, и у партнерству са Cental European Initiative (ЦЕИ) из Трста, позивају Вас да учествујете на регионалној конференцији “Инклузија особа са инвалидитетом – Унапређење извештавања у медијима”.

Конференција се одржава 04.-05.12.2015 у Impact Hub Beograd, Македонска 21, 16:30-17:00 часова.

Ширите осмехе са нама!

У сусрет 10. традиционалној новогодиснјој акцији прва студентска хуманитарна фондација „Осмех на дар“ расписује конкурс за нове активисте. Постаните део Фондације кроз коју су осмехе ширили студенти свих универзитета у Србији и остали нераскидиво повезани најпозитивнијом могућом идејом већ пуних десет година! Позивамо заинтересоване средњошколце и студенте, као и све оне који желе да буду хумани да се пријаве за хуманитарни рад у фондацији „Осмех на дар“.
Активности будућих активиста подразмевају:

Карте за Ноћ Рекламождера

Поштовани студенти,

организатори мтs Ноћи Рекламождера, омогућили су долазак на ово вече које је спој светскте и домаће креативности.
Захваљујући генералном покровитељу МТС-у, организатори поклањају за сваког студента две карте за 28.новембар у 20:30 сати у Сава Центру.
Пошаљите имена студената на е-маил адресу: jelena.mihajlovic1992@gmail.com

Расподела домова

Обавештавају се студенти који су конкурисали за смештај у студентски дом, да ће се расподела места обавити по следећем распореду:

  • МЛАДИЋИ - 27.11.2015. од 14 до 15,30 часова у слушаоници 6
  • ДЕВОЈКЕ - 30.11.2015. од 15,30 до 18 часова у слушаоници 1

Обавештавају се студенти који припадају категорији друштвено осетљивих група, а налазе се испод црте, да се јаве студентској служби и поднесу документацију којом доказују да задовољавају услове конкурса, за ову категорију.

Pages