Обавештења

Прелиминарне ранг листе за упис студената у II, III и IV годину основних академских студија

У прилогу се налазе прелиминарне ранг листе за упис студената у II, III и IV годину основних академских студија у 2015/2016. години. Термини за жалбе су:

  • петак, 9. октобар 2015. године, од 10 до 12 часова, канцеларија бр. 2;
  • понедељак, 12. октобар. године, од 10 до 12 часова, канцеларија бр. 2.

Важно: Изборни предмети на првој години Међународних студија

Обавештавамо студенте прве године Основних академских међународних студија да је дошло до техничких потешкоћа на електронском студентском сервису којима је грешком омогућен избор појединих предмета пре заказаног времена, односно пре одржаног уводног часа.

Панел дискусија „Где смо кренули, докле смо стигли, куда идемо у борби против трговине људима“

Поводом Европског дана борбе против трговине људима, АСТРА ће у понедељак, 19. октобра, са почетком у 12 часова, у Дому омладине (Клуб ДОБ) организовати панел дискусију, под називом „Где смо кренули, докле смо стигли, куда идемо у борби против трговине људима“.

Истраживачко новинарство - изборни курсеви за студенте четврте године новинарског смера

Изборни курсеви из предмета Истраживачко новинарство (штампа, падио, онлајн, фото журнализам) биће представљени сутра на заједничком часу. Предметни наставници образложиће испитне обавезе појединачних курсева на заједничком уводном предавању у 11 часова у слушаоници 5.

8. ОКТОБРА НА УНИВЕРЗИТЕТУ У БЕОГРАДУ - САЈАМ СТИПЕНДИЈА

Универзитетски Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду позива вас на Сајам стипендија који ће се одржати у четвртак, 8. октобра 2015. године, од 10 до17 часова у згради Ректората Универзитета у Београду (Капетан Мишино здање, Студентски трг бр.1). 

Почетак наставе на часовима вежби

Обавештавамо студенте прве године основних академских студија да ће настава на часовима вежби у зимском семестру академске 2015/2016. године отпочети 12. октобра 2015. године. Распоред часова вежби и спискови група за вежбе биће објављени ускоро.

Pages