Обавештења

ОЕБС Кафе

Придружите се ОЕБС Кафе-у у Београду! Упознајте званичнике ОЕБС-а, постављајте питања и учествујте, у среду, 2. децембра 2015, од 19-21 сати, у Кафе Леила (Краља Петра 41).

Број места је ограничен, региструјте се на: oscecafe@osce.org како бисте осигурали своје место.

Поправни први колоквијум из Информационо-комуникационих система

Поправни први колоквијум из Информационо-комуникационих система

Поправни први колоквијум из Информационо-комуникационих система (ИКС) бице одрзан у суботу 12.12.2015 у Слусаоници 1 по следецем распореду:

12:30 - 13:00 групе Н3, Н4 и М2 + старије генерације
13:00 - 13:30 групе Н5, Н6 и М1

Подсецамо да су оба полозена колоквијума услов за излазак на испит.

Обавештење стручна пракса

САСТАНАК СТУДЕНАТА IV ГОДИНЕ ЗА РЕЛИЗАЦИЈУ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ IV  биће одржан у ПОНЕДЕЉАК 07.12.2015. године у 16:30 часова у Амфитеатру.

 

На састанку ће представници установа и организација у којима се може реализовати стручна пракса ИВ у Београду приказати ове установе, након чега ће бити пријављивање студената за реализацију праксе у овим институцијама.

 

Д О Л А З А К    Ј Е   О Б А В Е З А Н ! ! !

 

Kонференцијa “Инклузија особа са инвалидитетом – Унапређење извештавања у медијима”

International Academy из Београда, у сарадњи са “South East Europe Media Organisation” (СЕЕМО) из Беча и “South East and Central Europe PR Organisation i International Academy- International Media Center”, и у партнерству са Cental European Initiative (ЦЕИ) из Трста, позивају Вас да учествујете на регионалној конференцији “Инклузија особа са инвалидитетом – Унапређење извештавања у медијима”.

Конференција се одржава 04.-05.12.2015 у Impact Hub Beograd, Македонска 21, 16:30-17:00 часова.

Ширите осмехе са нама!

У сусрет 10. традиционалној новогодиснјој акцији прва студентска хуманитарна фондација „Осмех на дар“ расписује конкурс за нове активисте. Постаните део Фондације кроз коју су осмехе ширили студенти свих универзитета у Србији и остали нераскидиво повезани најпозитивнијом могућом идејом већ пуних десет година! Позивамо заинтересоване средњошколце и студенте, као и све оне који желе да буду хумани да се пријаве за хуманитарни рад у фондацији „Осмех на дар“.
Активности будућих активиста подразмевају:

Pages