Вести

,

Конкурс за волонтирање на филмском фестивалу “Слободна зона”

Поштоване колегинице и колеге,

Преносимо Вам конкурс за волонтере на 13. филмском фестивалу Слободна Зона.

Више од 100 волонтера сваке године својим радом и ангажманом доприноси успешној реализацији Филмског фестивала Слободна Зона. Посвећеност најбољих волонтера, њихова мотивација и енергија великим делом заслужни су за квалитет Слободне Зоне и имиџ какав фестивал има данас!

И ове године, по 13. пут, организатори позивају све младе људе који желе да стекну искуство у креирању једног великог културног догађаја да се прикључе тиму!

У зависности од интересовања и афинитета, волонтери ће имати прилику да раде на позицијама у оквиру следећих категорија:

• Организовање и припрема фестивала

• Промоција фестивала ( вођење друштвених мрежа, ажурирање wеб странице, писање медијских извештаја, комуникација са медијима)

• Kреирање фото и видео материјала

• Превођење (писано и симултано са српског на енглески и енглеског на српски, познавање додатног језика је предност)

• Служба за госте фестивала (организовање доласка гостију, дружење са редитељима, продуцентима, глумцима…)

• Инфо пулт (комуникација са публиком)

Заинтересовани кандидати треба да најкасније до 15. септембра попуне формулар који је доступан на следећем линку : http://freezonebelgrade.org/konkurs-volonteri-2017/

Kандидати који буду прошли у други круг, биће позвани на разговор до краја месеца. Подршка већег броја волонтера биће потребна у припремној фази, током октобра.

Сви кандидати који буду ангажовани имаће прилику да стекну драгоцено искуство, пријатеље, будуће колеге и сараднике. Поред овога, волонтери ће моћи да бесплатно уживају у филмским пројекцијама и пратећим фестивалским програмима. Слободна Зона ће по завршетку фестивала свим волонтерима, као потвду њиховог ангажовања, уручити захвалнице.

Више информација могуће је добити позивом на број 011/3284 534 или слањем мејла на адресу : volontiranje@freezonebelgrade.org

13. издање Слободне Зоне биће одржано од 1. до 6. новембра 2017. године у шест биоскопских дворана у Београду, Новом Саду и Нишу.

Related Posts