Вести

ОБАВЕШТЕЊЕ О РАСПОДЕЛИ БЕСПЛАТНИХ КЊИГА САМОФИНАСИРАЈУЋИМ СТУДЕНТИМА ПРВЕ ГОДИНЕ УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ – ФАКУЛТЕТА ПОЛИТИЧКИХ НАУКА УПИСАНИХ АКАДЕМСКЕ 2017/2018. ГОДИНЕ

Као резултат договора са Студентским парламентом и представницима студената Факултета политичких наука Универзитета у Београду о повећању школарина за нову генерацију студената уписану у јулу 2017. године,  Факултет се обавезао да један број књига које се користе као литература, бесплатно подели самофинансирајућим студентима нове генерације студената уписане академске 2017/2018. године.

Реч је о књигама које издаје Факултет политичких наука у сарадњи са Чигоја штампом и које покривају предмете са прве године као и неколико корских дисциплина на вишим годинама студија. Такође, студенти ће добити на поклон и „Речник језичких недоумица“ академика Ивана Клајна.

Реч је о следећим књигамa:

 Међународна политичка економија – проф. др Драгана Митровић
 Политичка теорија – проф. др Илија Вујачић
 Социологија – проф. др  Чедомир Чупић
 Истраживачко интерпретативно новинарство – проф. др Неда Тодоровић
 Политичка антропологија – проф. др Чедомир Чупић
 Ренесанса локалне власти – проф. др Снежана Ђорђевић
 Јавна управа – проф. др Дејан Миленковић
 Светска политика – проф. др Драган Р. Симић
 Заступање у социјалном раду – проф. др Мирослав Бркић
 Огледи из политичке екологије – проф. др Дарко Надић
Медијски систем Србије- проф. др Раде Вељановски
Политичка економија- проф. др Драган Веселинов

 

На основу одлуке Савета Универзитета у Београду – Факултета политичких наука бр. 12-2220/1 од 21.09.2017. године усвојена је допуна Плана јавних набавки Универзитета у Београду-Факултета политичких наука, на основу које је донета одлука о расписивању јавне набавке мале вредности бр. 04-5/112 од 22. 09. 2017. године за набавку уџбеника.

Набавка напред наведених уџбеника резултат је спроведене јавне набавке и донације суиздавача Чигоја штампе из Београда.

Књиге ће моћи да преузму самофинасирајући студенти основних академских студија који су у школској 2017/18. години уписали прву годину студија, у скриптарници Факултета политичких наука од среде 11. октобра до петка 18. октобра 2017. године, од 8 до 13 часова, уз индекс.

 

Управа Универзитета у Београду – Факултета политичких наука

                                         Београд, 5. октобар 2017. године

Related Posts