Вести

,

Презентација међународних волонтерских кампова – Млади истраживачи Србије

Презентација међународних волонтерских кампова
среда, 28. март 2018. године – слуш. 4 у 12h

Вуку вас даљине? Путовали бисте светом али немате много новца а и туристички аранжмани који су у понуди вас никада нису привлачили? Дубоко у себи осећате да сте мало другачији од осталих а да планета Земља чека да је упознате на посебан и јединствен начин? Право је време да се отиснете на волонтерски камп!

Дођите у 12 часова у слушаоницу бр. 4 да чујете нешто више о томе шта можете да урадите да испланирате незаборавно лето на ком ће вам многи позавидети.

Стварајући мозаик свог искуства, можете да пробате италијанску пасту, немачке кобасице, уживате у швајцарским Алпима, словачком кануингу, археолошким траговима прошлости, јапанском језику или пак проживите дан једног јунака давно прочитане књиге. Слике нам понекад говоре хиљаду речи које извиру из искуства које је постало сећање.

На сајту младих истраживача можете пронаћи скоро 2000 кампова, у 90 земаља. Стога, пустите машти на вољу, узмите глобус, изаберите земљу и шта желите да радите, попуните пријаву и завртите круг среће.
Плашите се живота у групи, не знате да кувате, желите да у потпуности савладате страни језик, имате између 15 и 99 година – право је време за КАМП!

Ако нисте сигурни шта су то волонтерски кампови, где се одржавају, колико трају, кога све има на камповима и слично дођите да причамо о оваквим појединостима али И да чујете из прве руке искуства наших волонтера који су претходних година били на камповима.

Related Posts