Вести

Најзанимљивији Послови #за5 из области маркетинга

С обзиром на високу стопу незапослености у Србији и статистику да је, у просеку, потребно око две године након завршене школе/студија за проналазак посла, неформално образовање и ваншколске активности кључне су за изградњу успешне каријере.

Пројекат „Будућност #за5“настоји да младима помогне у доношењу одлуке о будућем запослењу, олакша проналажење посла и изградњу успешне каријере. Као прву од активности на пројекту, реализују се „Послови #за5“, занимљива предавања о модерним и најтраженијим занимањима данашњице, на којима ће да предавачи поделити са младима који су то облици (не)фомалних едукација које су им помогле на путу до успеха.

На првим предавањима Послови #за5 причали смо о односима са јавношћу (ПР), а друго предавање је на тему – маркетинг! Која је разлика између маркетинга и ПР-а, како изгледа бавити се организацијом догађаја, шта то ради креативни директор велике агенције, а шта креативни директор у фирми коју је сам основао?

У четвртак, 13. децембра, у 16:00 часова на Факултету организационих наука, на ова, али и многа друга питања одговараће:

Марко Стојиљковић, Marketing Manager (Molson Coors)
Тијана Поповић, Brand Manager (Mars)
Adorjan Kurucz, Creative Director (Homepage)
Душан Пантић, User Acquisition Manager (Nordeus)
Александар Ђорђевић, Media Buying (Bilbrod)
Александар Дербогосијан, Event Manager (V+O Communication)
Милица Гарзичић, Owner & Creative director (Lolam Fashion brand)

На њиховом примеру ћеш видети како су они успели да кроз формално и неформално образовање и рад на себи постану оно што јесу – успешни, свестрани људи који раде врло занимљиве послове.

Иако раде на одговорним позицијама и веома су заузети, расположени су да у свом распореду направе простора за поподневно дружење са студентима и средњошколцима, отклоне њихове недоумице и дају корисне савете за изградњу каријере!

Пријавите се ОВДЕ

Материјали са предавања ће бити постављени и онлајн, тако да ћеш у сваком тренутку моћи да чујеш шта су то остварени, млади професионалци поручили својим будућим колегама.

https://www.buducnostza5.rs/wp/poslovi-za5-marketing/

https://www.facebook.com/events/1392954887506686/

https://www.facebook.com/buducnostza5/

https://www.instagram.com/buducnostza5/?hl=sr

Related Posts