Вести

,

Позив на такмичење “Dare To Do More”

Поштовани,

Компанија PepsiCo покренула је на глобалном нивоу кампању за “Dare To Do More” изазов у оквиру ког позивају студенте и студенткиње из осам држава Европе, укључујући и дипломце из Србије, да се пријаве и учествују.

“Dare To Do More” је иницијатива такмичарског карактера и трајаће 12 недеља. Студенти завршне године студија, студенти мастера и дипломци могу да се пријаве и информишу путем сајта https://daretodomore.pepsico.com/ .

Рок за пријаве је 10. фебруар 2019. године.

Прва фаза такмичења даје могућност учесницима да завире у живот PepsiCo компаније, где ће кроз виртуелно искуство учења моћи да открију више о компанији и учествују у онлајн вебинарима са лидерима компаније и учесницима претходних “PepisCo Go“ програма.

Најбоље пројекте ће оцењивати лидери и менаџери компаније, а победник ће имати прилику да свој рад презентује у PepsiCo централи у Њујорку.

У оквиру овог такмичења у Србији ћемо примити једног кандидата за Digital Marketing и заиста сматрамо да је ово изванредна прилика за све дипломце и студенте које занима Digital као растући тренд на тржишту.

Корисни линкови:

·         https://daretodomore.pepsico.com

·         https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6490864982534746112

Related Posts