Вести

, ,

Магазин Оригинал и Фондација Новак Ђоковић: Отворене пријаве за конференцију „Оригинални разговори”

Више од 150 младих имаће јединствену прилику да се упозна са целокупним процесом интервјуа за посао или нађе прво запослење 22. фебруара на HR конференцији „Оригинални разговори”, коју организују магазин Оригинал и Фондација Новак Ђоковић. Како написати добар CV и мотивационо писмо и шта је важно истаћи током разговора за жељену позицију, кандидатима ће приближити HR менаџери из водећих компанија из земље и региона.

Пријаве су отворене на сајту originalmagazin.com и трајаће до попуњавања места.

У оквиру огласа за тражену позицију, свака компанија ће нагласити за којим пословним профилима има потребу и шта од квалификација је потребно да испуњава. Симулација интервјуа на конференцији састојаће се из стручне анализе наступа учесника, али и конкретних савета HR стручњака о томе како да усаврше своје професионалне вештине.

Други по реду „Оригинални разговори” намењени су младим људима између 22 и 30 година, студентима завршних и мастер студија и онима који праве прве кораке у професионалној каријери, са жељом да ојачају своје вештине током разговора за посао.  Током претходне конференције неки од учесника су добили и прво запослење.

Компаније чији ће HR менаџери интервјуисати пријављене кандидате су: Direct media, Pepsico, Vojvođanska banka, SBB, Adecco, Adacta, Nelt, Hilton, Ringier Axel Springer, British American Tobacco, Deloitte, Delta Holding, Medigroup, Nortal, Coca Cola, Crowne Plaza, Sitel, Unicef, L’oreal, eFront, Continental, Grundfos, Vega It, Vivify Ideas, као и многе друге. Учесници Оригиналних разговора ући ће у базу кандидата за запослење свих 30 компанија које учествују на конференцији.

Оригинал је некомерцијална платформа коју је 2015. године основала Фондација Новак Ђоковић, са циљем оснаживања младих у Србији кроз промоцију позитивних вредности међу којима су проактивност, преузимање одговорности за успех у животу, предузимљивост, одговорност према заједници, позитиван поглед на живот и свет, као и промоција појединаца односно организација које по тим вредностима живе и раде.

Related Posts