Вести

Одржана свечана додела диплома свршеним студентима основних академских студија

Свечана церемонија доделе диплома свршеним студентима основних академских студија генерација уписаних школске 2012/13, 2013/14. и 2014/15. године, одржана је на Факултету политичких наука у организацији управе Факултета, Центра за каријерни развој студената ФПН-а и Студентског парламента.

Дипломце је поздравио продекан за основне студије проф. др Дарко Надић истакавши да је ово важан дан за Факултет политичких наука и његово особље, који ће увек бити поносни на своје студенте. „Вероватно сте се у току студирања сусрели са ризиком професије, али будите сигурни да ћете једног дана рећи да је ово био најбољи период вашег живота и бићете поносни на своје студентске дане проведене на Факултету политичких наука“, рекао је продекан Надић. Свршеним студентима продекан је пожелео пуно среће како у животу, тако и у даљем академском раду.

Студенткиња продеканка Ана Грчић, у име свих студената, дипломираним колегама честитала је на завршетку основних студија и пожелела пуно среће и успеха у даљем животу. „Завршетком студија ваша будућност тек почиње. Сада вас очекује да знање које сте овде стекли имплементирате у своје професионалне каријере“, закључила је Ана Грчић.

Дипломе је добило 130 студената, а свечаност је употпунио и наступ хора „Еквилибријум”. Након доделе диплома за студенте је приређен свечани коктел у холу Факултета.

 

Related Posts