Вести

, ,

Упис на основне академске студије 2021/22. године – онлајн представљање

Драге будуће колегинице и колеге,

У складу са новонасталим околностима у вези са епидемијом COVID-19 која нам онемогућава да у току децембра и јануара посетимо ваше средње школе и урадимо презентацију уписа на основне академске студије на нашем Факултету, као и да вам одговоримо на сва питања која имате, као Центар за каријерни развој Факултета политичких наука одлучили смо да у току децембра и у првој половини јануара реализујемо онлајн презентације уписа на основне академске студије Факултета политичких наука.

Презентације ће се одвијати путем апликације Zoom, а једна група за презентацију моћи ће да има највише 25 учесника. На презентацијама у различитим терминима, са вама ће разговарати сарадници и асистенти Факултета политичких наука, а предвиђено је и да у презентацијама учествују и чланице и чланови ПР тима Факултета политичких наука, као и представници Студентског парламента.

Предвиђено је више презентација и више термина тако да ће сви који су заинтересовани моћи да чују све што их интересује у вези са уписом на основне академске студије. Такође, предвидели смо и један део за одговоре на сва ваша питања која имате у вези са уписом.

Напомињемо овом приликом да се активности на промоцији уписа неће окончати овим презентацијама него да су оне само увод у активности које вас очекују све до априла 2021. године. Те активности обухватају „Дане отворених врата”, као и обиласке ваших средњих школа и директан разговор са вама. Наравно ове активности реализоваћемо у складу са упутствима Владе Републике Србије уколико у наредном периоду дође до побољшања епидемиолошке ситуације.

Молимо вас да приликом пријаве и попуне овог формулара изаберете више термина који вам одговарају за присуство презентацији. Путем мејла који оставите у пријави или путем вашег мобилног телефона који оставите у пријави, добићете обавештење о потврди изабраног термина као и линк за Zoom апликацију преко кога ћете моћи да присуствујете презентацији. Трајање презентације је од 45 до 60 минута по термину.

За све додатне информације Центар за каријерни развој Факултета политичких наука стоји вам на располагању путем мејла: pajazit.pomak@fpn.bg.ac.rs

ФОРМУЛАР

Related Posts