Вести

,

Пoзив за учешће ‚‚Тренинг из области методологије за друштвена истраживања”

Поштоване колегинице и колеге,

Агенција за истраживање јавног мњења DeFacto Consultancy организује тренинг из области методологије друштвених истраживања.

Позив је намијењен студентима, постдипломцима и докторандима, као и младим истраживачима заинтересованим за статистичку обраду података и квантитативна истраживања.

Учесници ће имати прилику да стекну знање из области напредне методологије, а током којег ће бити обухваћене теме попут узорковања, пондерисања, провјере и анализе података, графичког представљања података.

Предавач на тренингу биће истраживач на пројекту Компаративна Студија Изборних Система (CSES) у GESIS Институту, Славен Живковић.

Тренинг биће организован 20, 21. и 22. јануара 2021. године, у периоду 14 до 16 сати путем онлајн платформе Google Meet.

Учесници који желе да присуствују тренингу пријаве уз биографију могу послати на е-маил адресу office@defacto.me, закључно са 19. јануаром до 16 сати.

Овај тренинг једна је од активности које DeFacto Consultancy спроводи у оквиру пројекта “Montenegrin Social Science Lab – MSSLab” који су Европска унија и Министарство науке Црне Горе финансијски подржали кроз програм ‚‚Колаборативна грант шема за иновативне пројектне идеје”.

За сва додатна питања можете нам се обратити елеткронским путем на nina@defacto.me.

Related Posts